Hoe gaat mijn behandelingswijze?

Voordat je komt heb je een intake formulier ingevuld met jouw hulpvraag . Als je voor het eerst komt, hebben we eerst een intake gesprek van 10 minuten. 
Daarna ga je met kleding aan liggen op de massagetafel. Ik begin met reiki geven aan de voorkant van je lichaam. Later vraag ik je om te draaien. Ik zal tijdens de behandeling een mondkapje dragen. Ik kan gebruik maken van edelstenen, etherische oliƫn, klankschalen en andere hulpmiddelen om jou energetisch weer in balans te krijgen. Chakra's komen weer in balans en de uitwerking zal op fysiek, mentaal en emotioneel doorwerken.

Tijdens de rug/nek massage vraag ik je ontkleed op de massagetafel te gaan liggen op je buik. Naar gelang jouw wens of fysieke klacht pas ik mijn massagetechniek aan.
Wil je graag een combipakket van massage en reiki? Vraag naar een voordelige prijs!

Wat is reiki precies?

Reiki is al eeuwen oud en is herontdekt door de Japanner Usui. Hij ontdekte dat eeuwen oude stammen al aan handoplegging deden. Eigenlijk kan iedereen reiki geven , maar velen van ons zijn het verleerd. Door de inwijdingsmethode van Usui wordt deze gave weer geactiveerd. Reiki is universele levensenergie die ook wel chi, ki of prana energie wordt genoemd in de yoga. De energie komt van de liefdevolle bron en de reikimaster is slechts een doorgever hiervan. 
Reiki lost energetische blokkades op in het lichaam en laat de energie weer vrijelijk stromen.  Naast de heerlijke ontspanning werkt het ook door op emotioneel, metaal, spiritueel en fysiek vlak.
Ik heb reiki I,II en III doorlopen en ben officieel reiki master. Momenteel ben ik bezig met een reiki therapeut opleiding van 1 jaar, zodat ik mij nog meer kan specialiseren.

Onze missie

Bijdragen aan een mooiere wereld waar het voor iedereen toegankelijk wordt om optimaal in balans te zijn.